kalau ada orang di ruang comment kita yang mula memberi punca2 untuk pertelingkahan-- delete. kalau ada kawan kawan keliling kita mula bukak mulut mahu cakap buruk buruk sekalipun-- blah.

genting highlands

okay . cuti ni rezeki aku kat genting . haha amboi bukan main . 9 & 10 bulan 12 hari tu aku baru lepas pergi genting . sempena media family day 


suasana dinner malam tu .


apa aku buat kat genting ? tengok show .  ni hah 


ada magic show,lawak macam macam . tapi dorang main ice skating memang awesome !
ada lagi lah aku buat kat sana...


haa tu tanpa adik beradik yang lain .

okay now,15/12/12

okay . ni ada abang kakak aku sekali . best main sambil hujan turun tiba tiba ! haha

okay tengah malas ni . bye